Premium prehransko dopolnilo CELL Protector

PRILJUBLJENO
-20%

Premium prehransko dopolnilo CELL Protector

25,00  19,90  z DDV

EMBALAŽA 60 kapsul

 

Prehransko dopolnilo CELL Protector je številka 1 za zaščito vaših celic.

CELL Protector je narejen iz skrbno izbranih sestavin, ki z zaščito vaših celic skrbijo za vaše zdravje in vitalnost. Vitamin A ima vlogo pri procesu celične specializacije. Vitamin C, vitamin E in vitamin B2 (riboflavin) prispevajo k zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Vitamin B9 (folna kislina) ima vlogo v procesu celične delitve.

Zaščitite svoje celice in one bodo zaščitile vas!

 • Opis
 • Dodatne informacije
 • Mnenja (1)

Opis

Premium prehransko dopolnilo CELL Protector poleg zelene, modro-zelene in rdeče alge vsebuje še lestvico najpomembnejših vitaminov, ki še posebej ščitijo celice.

Ta edinstvena formula je sestavljena iz najkoristnejših alg (spirulina, klorela, lithothamnium) in vitaminov, ki ob rednem uživanju pomaga pri misiji mogoče – imeti dolgo in vitalno življenje.

Gre za precizno kombinacijo sladkovodnega in morskega fitokompleksa in vitaminov celovitega spektra, ki so kombinirani tako, da okrepijo formulo in zagotovijo maksimalno učinkovitost. 

Sladkovodna modro zelena alga spirulina je izredno bogat vir beljakovin, vlaknin, vitaminov (A, B1, B6, B12 in K), mineralov (železo, kalcij, magnezij), esencialnih maščobnih kislin, nukleinskih kislin, polisaharidov in antioksidantov. Spirulina je najbolj znana zaradi svojih zares širokih dobrodejnih vplivov na naš imunski sistem. Spirulina vsebuje tudi učinkovine kot so beta karoten, vitamin E, GLA in SOD, ki se v organizmu spopadajo s prostimi radikali in tako pomagajo pri zaviranju staranja naših celic. Vaše celice bodo tako postale bolj dolgožive!

Sladkovodna zelena alga klorela je “svetovna prvakinja” po količini klorofila, saj ga gram vsebuje več kot katerakoli druga rastlina. Zelene mikroalge so najboljši vir klorofila v rastlinskem svetu in med vsemi zelenimi algami, ki so jih preučili, prav klorela vsebuje največ čistega, naravnega klorofila. Klorofil podpira čiščenje krvi, obnovo zdrave črevesne flore in krepi imunski sistem. Vaše celice bodo spet na polno “zadihale”! Klorela velja kot superhrana za razstrupljanje, saj iz telesa absorbira nakopičene strupe, med njimi tudi težke kovine.

Morska rdeča alga lithothamnium raste v čistih in neonesnaženih vodah na robu Atlantika, v Severnem morju, Angleškem kanalu in Mediteranskem morju. Lithothamnium je zelo bogat z minerali (kalcij in magnezij), vitamini, fitohormoni, aminokislinami in vsebuje več kot 32 redkih oligo-elementov (jod, selen, cink, kobalt, baker, krom itd.). Lithothamnium tako nudi celo paleto zaščitnih elementov, ki varujejo vaše celice pred prostimi radikali. Slednji so nestabilne molekule, ki lahko povzročijo resne poškodbe tako celicam kot DNA. Vaše celice bodo tako imele najboljšo zaščito pred prostimi radikali!

Vitamin A ima vlogo pri procesu celične specializacije. Vitamin B9 (folna kislina) ima vlogo v procesu celične delitve. Vitamin C, vitamin E in vitamin B2 (riboflavin) prispevajo k zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Slednji velja za tihega ubijalca naših celic! Vaše celice bodo tako imele zagotovljene najboljšo obrambo pred oksidativnim stresom!

Premium prehransko dopolnilo CELL Protector se prodaja v kapsulirani obliki in je številka 1 za zaščito vaših celicCELL Protector je razvit in proizveden v Sloveniji.

Vas zanima še več o zaščiti celic?

 

CELL Protector je zasnovan tako, da poskrbi za 3 ključne elemente, s katerimi se morajo vsakodnevno spopadati vaše celice:

 

 • prispeva k zaščiti vaših celic pred oksidativnim stresom,
 • pomaga pri procesu celične specializacije in
 • pomaga pri procesu celične delitve.

 

 

 

 


Znani Slovenci o uporabi CELL Protectorja

Katja Begovič, nekdanja vrhunska manekenka (42): “Prehransko dopolnilo Cell Protector redno uporabljam in se resnično ves čas počutim vitalno in polna energije. Toplo priporočam vsem tistim, ki zasledujejo filozofijo zdravega in aktivnega življenja.” Ivo Mojzer, legendarni pevec (70): “Pri mojih letih se moraš paziti na vseh področjih, zato seveda sledim tudi področju nutricistike. Prehransko dopolnilo CELL Protector je dobrodošel varuh mojih celic in zaradi njegove uporabe se še vedno počutim kot – deček iz ulice!”

 

Kratka predstavitev ključnih lastnostni prehranskega dopolnila CELL Protector

 

SESTAVINE

Sestavine v 1 kapsuli                    % RDA
Spirulina 160 mg                           n/a
Chlorella 160 mg                            n/a
Lithothamnium 80 mg                  n/a
Vitamin C 28 mg                             35%
Vitamin E 4,2 mg                            35%
Vitamin B3 4,0 mg                          25%
Vitamin B2 0,35 mg                        25%
Vitamin A 0,12 mg                           15%
Vitamin B9 0,06 mg                         30%

NAVODILA ZA UPORABO

Priporočena dnevna količina oz. odmerek prehranskega dopolnila:

 • Dvakrat na dan zaužijte 1 kapsulo. 

Navodila za uporabo:

 • Kapsulo zaužijte z 2 dl vode, najbolje med obrokom.

Naziv nosilca živilske dejavnosti:

 • Distributer: Antrakade d.o.o., Jezdarska ulica 2, 2000 Maribor (spletna trgovina Dolgoziv.si)

Država porekla:

 • Proizvedeno v EU (proizvajalec Valeovita d.o.o., Slovenija)

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Shranjevati na sobni temperaturi. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Navodilo za shranjevanje: hranimo v suhem prostoru na sobni temperaturi. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Rok uporabe izdelka in serija (LOT) sta označena na spodnji strani izdelka.

Proizvedeno v EU: Specialist Supplements Ltd, Velika Britanija.

Distributer: Antrakade d.o.o., Jezdarska ul. 2, 2000 Maribor

1 mnenje za Premium prehransko dopolnilo CELL Protector

  Show reviews in all languages (2)

 1. 5 od 5

  (preverjena stranka)

  Cell protektor jemljem že pol leta in sem zelo zadovoljen, očitno je mojemu telesu dal tisto, kar sem rabil.


Podaj mnenje