Želite si zdravo in vitalno življenje.
Razmišljate, kako zaščititi svoje telo pred nevarnostmi in tveganji.

Radi bi ostali vitalni in zdravi, pripravljeni na vse izzive, ki jih prinaša življenje zdaj in v kasnejših letih – da boste lahko gledali odrasti svoje otroke in v aktivni starosti uživali z vnuki.

A to ni samo po sebi umevno.

Da bi vaše telo dobro delovalo danes in v prihodnosti, mu morate zagotoviti sestavine, ki jih potrebuje, da ohranja svoje celice mlade in zdrave.
Vaša želja je upočasniti staranje, ohranjati vitalnost in živeti dolgo in polno življenje, tudi v starosti.
Toda v hitrem tempu življenja, ob osiromašeni hrani in vsakodnevnem stresu v službi in doma je to zelo težko.
Človeško telo ima gene za zaviranje staranja, a če mi ne vnašamo vanj snovi, ki te gene aktivirajo, ostanejo »ugasnjeni«.

Kaj torej lahko storimo?

Francoski paradoks – mastna hrana, a bolj zdrav srčni in žilni sistem.

Francoski paradoks

Zakaj Francozi, kljub nezdravemu načinu življenja, živijo dlje? Kljub temu, da jedo težko in mastno hrano, je srčno-žilni sistem povprečnega Francoza v precej boljšem stanju, kot pri nekaterih drugih narodih. Raziskovalci so odkrili, da je vzrok za to je resveratrol, ki je prisoten v rdečem vinu. Francozi pa so znani po tem, da poleg dobre (in mastne) hrane popijejo tudi velike količine rdečega vina.
Vendar pa je količina resveratrola v vinu vseeno relativno nizka in če bi želeli dnevno zaužiti dovolj, bi morali vsak dan spiti vsaj 4 litre rdečega vina.
Na srečo pa grozdje ni edini vir resveratrola. Resveratrol najdemo v lupini rdečega grozdja, v nekaterih vrstah jagodičevja pa tudi v črni čokoladi. A vsebnost resveratrola v vseh teh živilih je zelo nizka. Rastlina, ki vsebuje največ resveratrola, pa je japonski dresnik. Japonski dresnik je v Sloveniji sicer invazivna trajnica, za katero vam ne priporočamo, da jo posejete v svojem vrtu, saj jo je praktično nemogoče izkoreniniti, ko se enkrat zaseje. Njena sposobnost preživetja in obnavljanja je namreč izjemna! In prav zaradi tega japonski dresnik že tisočletja uporabljajo v kitajski in japonski tradicionalni medicini za zdravljenje različnih težav, med drugim tudi srčno-žilnih bolezni.

Po vsem svetu je bilo izvedenih že veliko število študij in raziskav o pozitivnih učinkih resveratrola in

rezultati so navdušujoči!

Izkazalo se je, da resveratrola mnogi znanstveniki ne imenujejo brez razloga »čudežna sestavina proti staranju«, saj ima njegova uporaba v človeškem organizmu izjemen potencial pri naslednjih težavah:

 • zaviranje staranje,
 • izboljšano delovanje srca in ožilja,
 • izboljšano mentalno zdravje,
 • pomoč pri metaboličnem sindromu (skupno ime za vrsto med seboj povezanih bolezni, med katerimi so najbolj znane debelost, sladkorna bolezen, visok krvni tlak, povišane maščobe in holesterol v krvi, ateroskleroza, protin (putika), okvare ledvic ter srčna in možganska kap),
 • zniževanje nivoja hormona IGF-1, ki lahko v višjih koncentracijah spodbuja nastanek in širjenje rakavih obolenj,
 • zaviranje delovanja encimov, ki škodijo različnim tipom celic v telesu.

Obstaja na stotine študij, ki so dokazale koristi resveratrola pri zaviranju staranja in dolgoživosti.

Dr. Christiaan Leeuwenburgh, vodja oddelka za biologijo staranja na Univerzi na Floridi

Dr. Christiaan Leeuwenburgh, vodja oddelka za biologijo staranja na Univerzi na Floridi (University of Florida), je eden od pionirjev pri raziskavah o učinkih resveratrola na človeško telo.
Raziskovalno delo Dr. Leeuwenburgha obsega celo vrsto člankov, objavljenih v strokovnih revijah, na temo pozitivnih učinkov resveratrola na staranje. Že več kot 10 let nazaj je v svojem revolucionarnem članku opisal, kako resveratrol aktivira naše gene za zaviranje staranja. Ko postajamo starejši, ti geni prenehajo delovati, on pa je dokazal, da lahko že z malimi količinami resveratrola lahko te gene zopet aktiviramo.

Znanstveniki namreč že več kot deset let poznajo gene, ki potencialno vplivajo na dolžino življenjske dobe. Najprej so tak gen odkrili pri kvasovkah in ga poimenovali SIR2, kasneje pa tudi pri sesalcih, kjer je dobil naziv SIRT1. SIRT1 ima glede na raziskave, opravljene na živalih, preko svojega zapisa vpliv na nastajanje encimov, imenovanih sirtuini. Sirtuini učinkujejo na dolžino življenja in zdravje živali preko več mehanizmov: vplivajo na presnovo v telesu, krepijo odpornost na stresne faktorje, blažijo kronična vnetja, spodbujajo imunski sistem ter izboljšujejo delovanje srca in ožilja. Najmočnejši poznan naravni SIRT1 aktivator je prav resveratrol.

Predstavljamo vam resveratrol Dolgoživ, ki smo mu nadeli ime Resveratrolov vrelec mladosti.

KAKO LAHKO RESVERATROL DOLGOŽIV POMAGA VAM

Resveratrol DolgoživResveratrolov vrelec mladosti vam lahko pomaga pri:

 • zaščiti pred škodljivimi prostimi radikali v telesu,
 • izboljšanju delovanje možganov,
 • zniževanju nivoja hormona IGF-1, ki lahko v višjih koncentracijah spodbuja nastanek in širjenje rakavih obolenj,
 • zmanjševanju velikosti maščobnih celic, ne glede na dieto, ter pospeševanje presnove v telesu,
 • izboljšanju delovanja kardiovaskularnega sistema z zaviranjem vnetij v ožilju in pospeševanjem procesa čiščenja holesterola iz ožilja.

Kaj pa o resveratrolu pravijo znanstveniki, ki preučujejo njegove lastnosti?

Dr. David Sinclair

Dr. David SinclairDirektor Centra Paul F. Glenn za biologijo staranja na medicinski fakulteti Univerze Harvard in avtor knjige Življenjska doba - zakaj se staramo in zakaj se ne bi bilo treba (Lifespan: Why We Age — and Why We Don’t Have To - izdana septembra 2019)

Dr. David Friedman

Dr. David FriedmanAvtor knjige Pametno prehranjevanje - kako jesti v današnjem spremenljivem svetu (Food Sanity: How to Eat in a World of Fads and Fiction - izdana aprila 2018)

Dr. Christoph Westphal

Dr. Christoph Westphal

Laboratorijski testi so dokazali, da je resveratrol lahko ključ do daljšega in kakovostnejšega življenja.


Kar je samo še razlog več, da izkoristite našo

POSEBNO PONUDBO

Ena steklenička resveratrola Dolgoživ vsebuje 60 kapsul, v vsaki kapsuli je 125 mg čistega resveratrola.

Cena ene stekleničke v tej akciji znaša samo 19,77 eur.

Zdaj pa si postavimo vprašanje, ki ves čas visi v ozadju, a ga nismo upali vprašati na glas:

ZAKAJ SI ŽELIMO ZAVRETI PROCES STARANJA?

Gre za nečimrnost? Željo po nesmrtnosti? Ali kaj drugega?

Ko govorimo o zaviranju staranja, to zvezi zelo drzno, celo napihnjeno. A kaj to sploh pomeni? Ali to pomeni manj gubic na obrazu, več življenjske energije, boljšo zaščito pred boleznimi? Da, da in da. Prav zato je lahko resveratrol tako učinkovit, saj učinkuje na veliko sistemov v našem telesu.

Ko pa pogledamo na staranje čisto od blizu, na intimni ravni vsakega od nas, nas večina pride do zaključka, da tisto, česar nas je pri staranju strah, niso gubice na obrazu. Strah nas je bolezni in tegob, ki jih staranje prinaša s seboj.

Težav, ki lahko ogrozijo naše življenje in predvsem kakovost življenja ter vitalnost v zrelih letih, ko si nas večina želi, da bomo lahko uživali s svojimi vnuki.

Resveratrol ima veliko dobrodejnih učinkov na zdravje celotnega telesa, ne le na gubice.

Pozitivni učinki, ki jih ima resveratrol na človeško telo:

 • Dolgoživost

Resveratrol ima veliko koristnih učinkov na podaljšanje življenja. Kot najpomembnejše, pomaga aktivirati gen za dolgoživost, kar omogoča vašemu telesu, da se bolje bojuje proti poškodbam celic. Ima tudi pozitiven učinek na težave, ki spremljajo staranje (npr. pridobivanje telesne teže). Ko spodbudite delovanje svojih mitohondrijev (to so motorji, ki v vsaki celici kurijo gorivo), ki pomagajo telesu, da shranjuje manj maščob – in zaradi tega povzroča manj sistemskih zdravstvenih težav, ki jih s sabo prinaša prevelika teža. Poleg tega resveratrol zmanjšuje napačno delovanje telomerov z dobrimi proteini in encimi. Telomeri so kot konice vezalk na naših strukturah DNK. Pred poškodbami ščitijo naš DNK in celice, s staranjem pa se krajšajo. Študije nakazujejo, da lahko resveratrol potencialno ščiti te konice pred poškodbami, kar upočasnjuje staranje celic in podaljšuje naše življenje.

 

 • Dobro delovanje srca in ožilja

Raziskave kažejo, da ima resveratrol pozitiven učinek na cel kup stvari, ki vplivajo na srčno funkcijo. Resveratrol tako pomaga znižati stopnjo slabega holesterola (LDL, ki maši žile) in povečuje stopnjo dobrega holesterola (HDL, ki pomaga čistiti arterije). Resveratrol zavira vnetje žilnega sistema, kar znižuje krvni pritisk.

 

 • Dobro mentalno zdravje

Resveratrol spodbuja rast in razvoj nevronov in žil v hipokampusu (možganski center za spomin). To novo tkivo lahko izboljša različne možganske funkcije.

 

 • Pomoč pri metaboličnem sindromu

Metabolični sindrom je zgolj skupno ime za vrsto med seboj povezanih bolezni, med katerimi so najbolj znane debelost, sladkorna bolezen, visok krvni tlak, povišane maščobe in holesterol v krvi, ateroskleroza, protin (putika), okvare ledvic ter srčna in možganska kap). Študije so pokazale, da je resveratrol pripomogel k zniževanju telesne teže, obsegu pasu, ter nižji stopnji trigliceridov in glukoze v človeškem telesu ob dolgotrajnem jemanju (nad 10 tednov). Za izgubo teže se priporoča jemanje dvojne doze resveratrola.

Z eno samo kapsulo, ki vsebuje 125 mg resveratrola, na dan, boste svojemu telesu nudili:

 • zaščito pred škodljivimi prostimi radikali v telesu,
 • povečanje občutljivosti na hormon inzulin: ob povečani občutljivosti se zmanjša potreba po tem hormonu v krvi. Transport glukoze iz krvi v celice je tako omogočen ob manjši količini inzulina. Visoka raven glukoze v krvi in visoka raven inzulina pa sta pomembna dejavnika staranja,
 • zniževanje nivoja hormona IGF-1, ki lahko v višjih koncentracijah spodbuja nastanek in širjenje rakavih obolenj,
 • izboljšali delovanja možganov,
 • zmanjševanje velikosti maščobnih celic, ne glede na dieto, ter pospeševanje presnove v telesu,
 • zmanjševanje sinteze maščobnih celic in pospeševanje lipolize (kar pomeni razgradnjo maščobe) s pospeševanjem delovanja mitohondrija, ki je pomemben za uravnavanje telesne teže,
 • izboljšanje delovanja kardiovaskularnega sistema z zaviranjem vnetij v ožilju in pospeševanjem procesa čiščenja holesterola iz ožilja.

 

Vse to lahko pridobite s prehranskim dopolnilom Resveratrolov vrelec mladosti.

ODLOČITEV JE VAŠA

Lahko prepustite staranje svojih celic naravnemu toku, ki ga vsakodnevni stres v službi in doma, nezdrava prehrana in okolje pospešujejo do te mere, da lahko v poznejših letih onemogočijo vitalno življenje z ljudmi, ki jih imamo radi.

Ali pa že danes naredite nekaj za svoje zdravje in vitalnost zdaj in v prihodnosti ter aktivirate svoje gene za zaviranje staranja.

Če si želite dati možnost, da si kakovost svojega življenja izboljšate, kliknite spodnji gumb.

A ne odlašajte – zdaj je pravi čas, da naredite nekaj dobrega za svoje telo!

(Pa tudi cena 19,77 eur je na voljo samo v tej akciji.)

041 254 037

Bi raje naročili po telefonu? Pokličite nas.

Navodilo za uporabo: Zaužijte 1 kapsulo na dan. Kapsulo zaužijte s kozarcem vode ali drugo primerno tekočino.

Navodilo za shranjevanje: hranimo v suhem prostoru na sobni temperaturi. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Rok uporabe izdelka in serija (LOT) sta označena na spodnji strani izdelka.

Proizvedeno v EU.

Distributer: Antrakade d.o.o., Jezdarska ul. 2, 2000 Maribor

Sestavine

Ena kapsula vsebuje: Resveratrol izvleček (izvleček korenine japonskega dresnika – 125 mg resveratrola), hidropropilmetilceluloza (ovojnica kapsule), magnezijeve soli maščobnih kislin (rastlinsko sredstvo za ločevanje).