Za čiščenje telesa - naj bo vaše telo redno razstrupljeno

V košarico ste dodali nov izdelek:

 • 0 out of 5

  RENS H – prehransko dopolnilo

  Embalaža: RENS H  je na voljo v embalaži 10 ml, 20 ml, 30 ml in 50 ml. Velikost embalaže izberete pod opisom izdelka, lahko pa vaše cenjeno naročilo pošljete tudi na: info@dolgoziv.si. Na voljo so tudi: Uporaba prehranskega dopolnila RENS H je namenjena za preventivne namene.
  78,90 298,90  z DDV
 • 0 out of 5

  RENS H BK – prehransko dopolnilo za starejše otroke

  Embalaža: RENS H BK  je na voljo v embalaži 20 ml. RENS H BK je namenjen za starejše otroke, od 20 do 50 kg telesne teže. Na voljo so tudi: Uporaba prehranskega dopolnila RENS H BK je namenjena za preventivne namene.
  90,00  z DDV
 • 0 out of 5

  RENS HH PLUS – prehransko dopolnilo

  Embalaža: RENS HH Plus  je na voljo v embalaži 20 ml, 30 ml in 50 ml. Velikost embalaže izberete pod opisom izdelka, lahko pa vaše cenjeno naročilo pošljete tudi na: info@dolgoziv.si. Na voljo so tudi: Uporaba prehranskega dopolnila RENS HH Plus je namenjena za preventivne namene.
  210,00 450,00  z DDV
 • 0 out of 5

  RENS H JK – prehransko dopolnilo za najmlajše otroke

  Embalaža: RENS H JK  je na voljo v embalaži 30 ml. RENS H JK je namenjen za najmlajše otroke, od 5 do 20 kg telesne teže. Na voljo so tudi: Uporaba prehranskega dopolnila RENS H JK je namenjena za preventivne namene.
  100,00  z DDV
 • 0 out of 5

  RENS H JK F – prehransko dopolnilo za najmlajše otroke

  Embalaža: RENS H JK F  je na voljo v embalaži 30 ml. RENS H JK F je namenjen za najmlajše otroke, od 5 do 20 kg telesne teže. Na voljo so tudi: Uporaba prehranskega dopolnila RENS H JK F je namenjena za preventivne namene.
  110,00  z DDV
 • 0 out of 5

  RENS H SY D – prehransko dopolnilo v spreju

  Embalaža: razpršilo RENS H SY D  je na voljo v embalaži 50 ml. Na voljo je tudi RENS H v obliki kapljic: Uporaba prehranskega dopolnila RENS H SY D je namenjena za preventivne namene.
  180,00  z DDV
 • 0 out of 5

  RENS H F – prehransko dopolnilo

  Embalaža: RENS H F  je na voljo v embalaži 10 ml, 20 ml, 30 ml in 50 ml. Velikost embalaže izberete pod opisom izdelka, lahko pa vaše cenjeno naročilo pošljete tudi na: info@dolgoziv.si. Na voljo so tudi: Uporaba prehranskega dopolnila RENS H F je namenjena za preventivne namene.
  88,00 330,00  z DDV
 • 0 out of 5

  Oxy-Klenz prehransko dopolnilo

  Embalaža: 100 kapsul SESTAVINE (1 kapsula) Magnezij - 90 mg                                                        24% (RDA - priporočena dnevna količina) Vlaknine sladkorne pese - 55 mg                                          - Vitamin C - 40 mg                                                     50% (RDA - priporočena dnevna količina)

  NAVODILA ZA UPORABO

  Priporočena dnevna količina oz. odmerek prehranskega dopolnila:
  • Priporočeni dnevni odmerek za odrasle: 1 kapsula 2x na dan. Priporoča se zaužitje na prazen želodec.
  Navodila za uporabo:
  • Kapsulo pogoltnite skupaj s polnim kozarcem vode ali z drugo primerno tekočino.
  Naziv nosilca živilske dejavnosti:
  • Distributer: Antrakade d.o.o., Jezdarska ulica 2, 2000 Maribor (spletna trgovina dolgoziv.si)
  Država porekla:
  • Proizvedeno v EU (proizvajalec Specialist Supplements Ltd., Velika Britanija)
  Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Shranjevati na sobni temperaturi. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
  33,00  26,90  z DDV
 • 0 out of 5

  RENS H BK F – prehransko dopolnilo za starejše otroke

  Embalaža: RENS H BK F  je na voljo v embalaži 20 ml. RENS H BK F je namenjen za starejše otroke, od 20 do 50 kg telesne teže. Na voljo so tudi: Uporaba prehranskega dopolnila RENS H BK F je namenjena za preventivne namene.
  99,00  z DDV
 • 0 out of 5

  RENS HH PLUS F – prehransko dopolnilo

  Embalaža: RENS HH Plus F  je na voljo v embalaži 20 ml, 30 ml in 50 ml. Velikost embalaže izberete pod opisom izdelka, lahko pa vaše cenjeno naročilo pošljete tudi na: info@dolgoziv.si. Na voljo so tudi: Uporaba prehranskega dopolnila RENS HH Plus F je namenjena za preventivne namene.
  231,00 495,00  z DDV