Zaščitite celice in zaščitili boste svoje zdravje

Zaščitite celice in zaščitili boste svoje zdravje

Vsak del našega telesa je sestavljen iz celic. In celic v našem telesu je nepredstavljivo veliko, nekatere raziskave na to temo ocenjuje številko na več kot 30 trilijonov celic!

CELL Protector je celovito prehransko dopolnilo, ki skrbi za dobrobit vaših celic v telesu. Zasnovali smo ga tako, da poskrbi za 3 ključne elemente, s katerimi se morajo vsakodnevno spopadati vaše celice:

  • prispeva k zaščiti vaših celic pred oksidativnim stresom,
  • pomaga pri procesu celične specializacije in
  • pomaga pri procesu celične delitve.

Kaj je oksidativni stres?

Oksidativni stres je stanje, ko se količina prostih radikalov preveč poveča in začne celicam onemogočati normalno delovanje. To je lahko vzrok mnogim zelo resnim težavam v našem telesu.

Z uživanjem vitaminov C, E in B2 ter drugih snovi, bogatih z antioksidanti, ščitimo svoje celice pred oksidativnim stresom in tako zmanjšujemo tveganje za celo vrsto težav, ki se tičejo našega zdravja.

Kaj je celična specializacija?

Celična specializacija je proces, pri katerem se celice prilagodijo za opravljanje svojih nalog v telesu in poteka, kadar telo potrebuje določen tip celic, npr. ko upade število levkocitov (belic krvnih celic) v telesu.

Z uživanjem vitamina A pomagamo telesu, da celična specializacija deluje nemoteno.

Kaj je celična delitev?

Celična delitev pri odraslih je proces, pri katerem se z delitvijo obnavljajo tkiva v našem telesu, od kože do telesnih organov.

Z vitaminom B9 (folna kislina) pomagamo telesu, da delitev celic in s tem obnavljanje tkiv v našem telesu poteka nemoteno.

Alge, zibelka življenja

Poleg naštetih vitaminov CELL Protector vsebuje tudi tri vrste alg (zeleno algo, modro-zeleno algo in rdečo algo). Vsaka od njih vsebuje širok nabor snovi, ki pomagajo vašemu telesu.

 

Prehransko dopolnilo CELL Protector vam omogoča, da z eno potezo svoje celice zaščitite in in jim pomagate pri ključnih funkcijah, ki jih opravljajo v vašem telesu.

 

 

 

 

 

 

Vaše celice vsak dan dajo vse od sebe, da vi uspešno funkcionirate.

Poskrbite tudi vi zanje!

 

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *